Besøk av politibetjent Gjertrud Strand

Besøk av politibetjent Gjertrud Strand

Publisert av Helge Wågan den 07.02.21.

På klubbmøtet 08.mars 2018 hadde vi besøk av politibetjent Gjertrud Strand


Gjertrud Strand har fått støtte fra LC Namsos i forbindelse med deltakelse på narkotikakurs. Gjertrud takket for støtten hun har fått fra LC Namsos. Hun fortalte om kurset og om sine arbeidsoppgaver i forbindelse med søk etter narkotika i Nord-Trøndelag. Hun fortalte også om hvordan politiet arbeider med ungdommer som påtreffes med narkotika og hvordan de prøver å virke forebyggende blant ungdommen. Hun redegjorde videre for narkotikasituasjonen i Namsos, som hun beskrev som ganske tøff og utfordrende. Gjertrud har nesten daglig oppdrag i Namdalen som er relatert til narkotika.


Medlemmene viste stor interesse for Gjertrud`s foredrag og stilte mange spørsmål til henne som hun besvarte på strak arm.....

Gjertrud hadde med seg sin tjenestehund "KILO" som er av rasen  malinois (som er en variant av belgisk fårehund). KiLO er en dame med nese for narkotiske dufter, noe som bla gjorde at hun fikk stooor interesse for sokken til en av medlemmene (sure sokker lurer ikke en narkotikahund .....;-)) ) KILO fant også uten store problemer en annen "pakke" som Gjertrud hadde plassert i lokalet.


Sure sokker lurer ikke en narkotikahund ......


Interesserte medlemmer


 Foto øverst: Gjertrud Strand og KILO fikk blomster av president Åge Rygh som takk for at de besøkte LC Namsos.